Обратно към спорта, обратно към себе си :)

Нова година, нови планове, нови надежди... Аз отново съм тук, кипя от енергия и нови идеи, нови проекти и нови мечти/действия. Отново съм себе си!

Хората, които са най-близо до и около мен най-добре знаят с какво трябваше да се преборя през последните месеци в професионален план и как това се отрази на ритъма ми на живот, на контактите ми с другите и най-вече на мен самата. За тези, които не знаят, без да изпадам в излишни подробности ще кажа, че напрежението, безсънните нощи и изключително натоварените ми дни през изминалата половин година нямаше как да се съчетаят с активния спортен режим, който поддържах преди. Е, да, вкъщи се опитвах да компенсирам на степера, а когато все пак се налагаше да излизам от нас, винаги гледах да ходя колкото е възможно повече пеша. Това разбира се изобщо не ми беше достатъчно, но ме крепеше мисълта, че скоро отново ще мога да спортувам, както трябва и постепенно ще възвърна формата си.

Този момент най-после дойде и от днес отново имам карта за любимия си спортен клуб и план за действие по дни и часове. Програмата, която си съставих, включва четири тренировки седмично като за начало, после може и да ги увелича :)

Преди малко се върнах от първата. Краката ми треперят. Утре със сигурност ще се събудя с мускулна треска, въпреки всички необходими мерки, които ще взема тази вечер. Но изобщо не ми пука. Щастлива съм! Толкова много! :) В мига, в който стъпих в залата, музиката накара кръвта ми да забушува и ритъмът задвижи тялото ми, а аз мислено изкрещях: Колко ми липсваше! О, колко много ми липсваше всичко това!

Сигурна съм, че всички, които спортуват, или по-точно, които обичат да спортуват, ще разберат това, което чувствам и което споделям сега. За мен спортът е здраве, радостни емоции, стегнато и гъвкаво тяло, щастие... Вече повече от 20 години.

 

ЩАСТЛИВА, УСПЕШНА И ЗДРАВА СПОРТНА НОВА ГОДИНА!

 

И много любов и разум в решенията и действията! Както и сбъдване на новогодишните късметчетата :) Честита 2013!  


2013-01-15 (Прочетено 2345 пъти.)
 
 
Ако материалът ви е впечатлил, смело го изразете - бутоните са за това :)

Facebook | Twitter | Google

Версия за печат


Коментари

Борислав Арапчев:
Страхотно!

Щом това те зарежда и радва - какво по-хубаво!!! :)
2013-01-16 16:13:45
Мария Тодорова:
Спортът е едно от многото специални неща, които правят живота ни именно такъв, какъвто е. На добър час, миличко!
2013-01-16 17:48:01
Специални неща:
♥ ♥ ♥
2013-01-17 12:47:52

Добавяне на коментар

За да коментирате, трябва да се регистрирате! Знам, че за много хора това ще се окаже досадна пречка и ще се откажат. Но вярвам, че тези, които наистина искат да изразят своето мнение, няма да се спрат пред това малко "препятствие" :)

Регистрирайте се ТУК - ще Ви отнеме по-малко от минута :)

Ако вече имате създаден профил, влезте от ТУК, за да коментирате.



2011-2017 (c) Специални неща. Всички права запазени. | webmail