да подарим надежда



С вяра в доброто

Днес е още един специален ден за мен: присъединих се към група прекрасни жени с огромни сърца, „събрани от всички краища на България, обединени от една-единствена цел - да даряваме нашите плетива, изработени с много любов, в помощ на деца, които се нуждаят от средства за лечение.

Вдъхновена, окрилена и изключително щастлива съм, че вече съм част от една инициатива, която вдъхва надежда и подсилва вярата, че доброто в крайна сметка винаги побеждава.

Това е първото ми изплетено африканско цвете.

То, заедно с няколко десетки като него, ще стане част от красиво лятно одеялце с благородна мисия.

Повече информация за тази инициатива и за това как да се включите, ако искате да помогнете, може да откриете във фейсбук страницата С вяра в доброто - подари надежда.


P.S. Ето го и готовото одеяло, след като десетките африкански цветя бяха съединени заедно. То беше продадено, за да помогне на нуждаещо се болно детенце.

 


2015-06-15 (Прочетено 4238 пъти.)
 
 
Ако материалът ви е впечатлил, смело го изразете - бутоните са за това :)

Facebook | Twitter | Google

Версия за печат


Коментари

Борислав Арапчев:
Колко е хубаво ... когато хората се обединяват в полезни каузи - за да помагат, да са част от нещо добро, направено общо - и привличащо все повече хора!!!

2015-06-15 21:26:59
Специални неща:
Така е! Когато има желание, винаги се намира и начин.

Всеки може да помогне, ако поиска:

- на който му идва отръки занаятът може да се включи в сътворяването на нещата, които се продават с благотворителна цел;

- който иска може да купи и да дари прежда, с която да бъдат изработени неща със същата цел;

- който иска може да купи крайния продукт, като така хем получава нещо красиво и единствено по рода си, хем директно подпомага някоя нуждаеща се човешка съдба.
2015-06-16 12:11:30

Добавяне на коментар

За да коментирате, трябва да се регистрирате! Знам, че за много хора това ще се окаже досадна пречка и ще се откажат. Но вярвам, че тези, които наистина искат да изразят своето мнение, няма да се спрат пред това малко "препятствие" :)

Регистрирайте се ТУК - ще Ви отнеме по-малко от минута :)

Ако вече имате създаден профил, влезте от ТУК, за да коментирате.



2011-2017 (c) Специални неща. Всички права запазени. | webmail