Нова година, нови планове, нови надежди... Аз отново съм тук, кипя от енергия и нови идеи, нови проекти и нови мечти/действия. Отново съм себе си!

Хората, които са най-близо до и около мен най-добре знаят с какво трябваше да се преборя през последните месеци в професионален план и как това се отрази на ритъма ми на живот, на контактите ми с другите и най-вече на мен самата. За тези, които не знаят, без да изпадам в излишни подробности ще кажа, че напрежението, безсънните нощи и изключително натоварените ми дни през изминалата половин година нямаше как да се съчетаят с активния спортен режим, който поддържах преди. Е, да, вкъщи се опитвах да компенсирам на степера, а когато все пак се налагаше да излизам от нас, винаги гледах да ходя колкото е възможно повече пеша. Това разбира се изобщо не ми беше достатъчно, но ме крепеше мисълта, че скоро отново ще мога да спортувам, както трябва и постепенно ще възвърна формата си.

Този момент най-после дойде и от днес отново имам карта за любимия си спортен клуб и план за действие по дни и часове. Програмата, която си съставих, включва четири тренировки седмично като за начало, после може и да ги увелича :)

Преди малко се върнах от първата. Краката ми треперят. Утре със сигурност ще се събудя с мускулна треска, въпреки всички необходими мерки, които ще взема тази вечер. Но изобщо не ми пука. Щастлива съм! Толкова много! :) В мига, в който стъпих в залата, музиката накара кръвта ми да забушува и ритъмът задвижи тялото ми, а аз мислено изкрещях: Колко ми липсваше! О, колко много ми липсваше всичко това!

Сигурна съм, че всички, които спортуват, или по-точно, които обичат да спортуват, ще разберат това, което чувствам и което споделям сега. За мен спортът е здраве, радостни емоции, стегнато и гъвкаво тяло, щастие... Вече повече от 20 години.

 

ЩАСТЛИВА, УСПЕШНА И ЗДРАВА СПОРТНА НОВА ГОДИНА!

 

И много любов и разум в решенията и действията! Както и сбъдване на новогодишните късметчетата :) Честита 2013!  


2013-01-15
(c) http://special.nadezhda.org