На татко, който обичаше морето и ни предаде тази любов завинаги.„МОРЕТО, НЕБЕТО, СЪРЦЕТО -
три думи, три гатанки тайни.
СЪРЦЕТО, НЕБЕТО, МОРЕТО -
три свята, три бездни безкрайни.

Иван Вазов


Да, знам! Декември е и е студено. И сме в България, а не в някое кътче на света, където посрещат Нова година по бански на брега на океана.

Но този материал, макар и с лятно заглавие, е на място и съвсем навреме тук точно в този момент! Той е посветен на баща ми, който днес преди 8 години напусна този свят и ни остави безутешни от неописуемата загуба, но и пълни с житейските му завети, уроци и любовта към живота, семейството, работата, правдата и още, и още, и още...

На 70-годишния си юбилей той ни завеща:

„Ние трябва да следваме законите на природата. Такива, каквито сме, да изживеем нашия живот пълнокръвно. Да предадем нашия опит, нашите знания на следващите поколения.”ПОЧИВАЙ В МИР, ТАТКО! СВЕТЛА И ВЕЧНА ДА Е ПАМЕТТА ТИ!

ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ УМИРА, ДОКАТО ИМА ХОРА, КОИТО СИ СПОМНЯТ ЗА НЕГО!

ОБИЧАМ ТЕ!


2011-12-20 (Прочетено 2800 пъти.)

ВИДЕО:


 
 
Ако материалът ви е впечатлил, смело го изразете - бутоните са за това :)

Facebook | Twitter | Google

Версия за печат


Коментари

Борислав:
(love)
2011-12-20 00:00:00

Добавяне на коментар

За да коментирате, трябва да се регистрирате! Знам, че за много хора това ще се окаже досадна пречка и ще се откажат. Но вярвам, че тези, които наистина искат да изразят своето мнение, няма да се спрат пред това малко "препятствие" :)

Регистрирайте се ТУК - ще Ви отнеме по-малко от минута :)

Ако вече имате създаден профил, влезте от ТУК, за да коментирате.2011-2017 (c) Специални неща. Всички права запазени. | webmail