Празниците са хубаво нещо и е хубаво, че ги има. Те ни напомнят за любими хора и скъпи моменти. Те са поводите, които ни събират заедно, за да споделим мига със себе си и другите.

Днес за мен е двоен празник - празнувам любовта и сватбата си!

17 години се изнизаха неусетно от онзи ден, когато любимото момче ми призна чувствата си. Направи го по телефона с една-единствена реплика: "Обаждам се само за да ти кажа, че те обичам..."

На същия ден преди 8 години си казахме ДА пред света и пред Бог.

Не всичко през тези години е било розово. Преживели сме много щастливи, но и много трудни моменти. И колкото и учудващо да звучи - любовта ни е все така жива и силна, както в началото! И със сигурност - по-зряла, мъдра, осъзната и дълбока!

Сега момчето вече е мъж, но е все така любим и желан. Той се казва Борислав. И не спира да ме изненадва - с повод и без повод :)

Цветята на снимката са от него - дойдоха с куриер и с картичка, като по филмите :)

Обичам празниците! Обичам да обичам и да съм обичана! Обичам!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


2011-08-03 (Прочетено 2854 пъти.)
 
 
Ако материалът ви е впечатлил, смело го изразете - бутоните са за това :)

Facebook | Twitter | Google

Версия за печат


Коментари

Добавяне на коментар

За да коментирате, трябва да се регистрирате! Знам, че за много хора това ще се окаже досадна пречка и ще се откажат. Но вярвам, че тези, които наистина искат да изразят своето мнение, няма да се спрат пред това малко "препятствие" :)

Регистрирайте се ТУК - ще Ви отнеме по-малко от минута :)

Ако вече имате създаден профил, влезте от ТУК, за да коментирате.2011-2017 (c) Специални неща. Всички права запазени. | webmail