Той е Борислав и е всестранно развита личност. Богат е духовно, емоционално и на идеи – за живота, работата и любовта си...

Блогът му е мястото, което съчетава толкова много на пръв поглед несъчетаеми неща, но... само на пръв поглед :) Защото това, което ги обединява е техният автор.

Пише, снима, пробва нови похвати, изследва неизследвани територии, пак пише и не спира да снима и публикува такива материали, които не могат да ви оставят равнодушни, а предизвикват реакции и в двата полюса.  Представям ви някои от най-любимите ми публикации от неговия блог, като започвам с този страхотен фотопост :)


Фантастичен фасул – една фантастично сготвена и представена рецепта, „подходяща за събота и неделя” :)))


На юг е горещо! – едно ревю за филма „Южнячки”, за който и аз смятах да пиша, но след като прочетох неговия прекрасен материал, се отказах, защото той изразяваше толкова добре и моите емоции и впечатления.


And SEO for all... – един обзор на последните му професионални публични изяви.


Майка – кратко, но много съдържателно, истинско, извиращо от сърцето...


Дълбоко, дълбоко...„Винаги, и в най-лошата ситуация, и в най-трудната, потърсете още по-надолу в душата си, загребете още по-силно с шепи, и там някъде долу, в тъмното, ще намерите кураж и смелост. И изход, и решение. И вяра. И смисъл...”


Молитва – разговор с Бог.


И накрая едно малко стихче от секция творчество:

„Бях цвете.
Бях човек.
Нека бъда цвете-човек.”


Това е той – човекът зад блога, който носи неговото име.

Това е


2012-03-29
(c) http://special.nadezhda.org