цена:
лв.


Аксесоарите са винаги актуални. Правилно подбрани и съчетани с облеклото, те могат да направят чудеса с външния вид.

Напоследък шаловете като модна добавка са на особена почит през всички сезони и сред всички възрасти. А това мен особено много ме радва, защото винаги съм обожавала през зимата да се сгуша в пухкавата топла прегръдка на някой от многото ми любими, а през останалите сезони да ги добавям към тоалета си като акцент, а и не само, ако захладнее вечер... Признавам си обаче, че не съм пробвала много начини за ефектно премятане, връзване и други техники при носенето на шал. Така като се замисля мога да изброя само 4-5, от които любими са ми 1-2 :)

Днес обаче попаднах на това клипче, което показва цели 25, и останах очарована от всичко в него - емоцията, красотата, стила... Вече си имам и фаворити: Заешките ушички, Безкрайността и Водопадът.

 

Дами и господа, Негово Величество Шалът! :)

 

P.S. И една идея в аванс: шалът е чудесен подарък, чиято емоционална стойност може да бъде особено висока, ако е изработен от вас. Коледа наближава, но все още има достатъчно време да изплетете или ушиете шал за скъпите на сърцето ви хора. На снимката горе е моят последен проект, по който работя с много любов от известно време. Става бавно, защото едва успявам да открадна буквално по няколко минути всеки ден. Но бримка по бримка - вече над метър е станал :) 


2012-12-04
(c) http://special.nadezhda.org